Yangın Kapısı Temel Açıklaması

Wiki Article

Yangın bapları, yangın sırasında insanoğluın kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Kemiksiz olarak anlamanız karınin horya elan önce uygulaması örgülmış farklı tip Yangın Merdiveni Tiplerini sizlerle parsellemek istiyorum.

Yangın kapılarını açıkça biriktirmek midein kullanılan elektromanyetik tutucular ve bütünleşmiş duman  dedektörleriyle kapı kilidini harismanın değiştirilmiş varyasyonları vardır. Buna analog şekilde bapları kilitli yapmak yürekin otomatik kullanımlı kilitler mevcuttur.

Bu nedenle, sertifikalı yangın bapları elan güvenlidir ve bu da fiyatlarını artırabilmektedir.

Yek hamle ile çıkış sağlayan CE Sertifikalı panik barlı kapılar ameliye kullanımları dolayısıyla tercih edilmektedir. Dilerseniz bapnızı Kale kilitli seçebilirsiniz. Kapınızın oynar kollu olmasını istiyorsanız Kale size istediğiniz dizaynda yangın bapsı temin edecektir. 5 adetten fazla sipariş verirseniz dilediğiniz rengi seçilmiş olanağınız vardır. Dahası, Kermen yangın bapsı yüzeyi elektrostatik toz boya ile boyanmıştır. Isı contası 75 derecede yaygınleyerek duman sızmasını önlemektedir. Nedeniyle yangın durumlarında kötü zehirlenmesi riskleri minimize edilmiş olur. 

Göksu Kapı üretim alanlarında mütehassıs ekibimiz tarafından belirlenen binadaki Yangın Bapları en koca kalite ve en usturuplu hediye politikamıza muvafık olacak şekilde üretilir.

This website is using a security service to protect itself from online attacks. The action you just performed triggered Yangın Kapısı the security solution. There are several actions that could trigger this block including submitting a certain word or phrase, a SQL command or malformed data.

Kanatıcı malzeme yürekermeyen ve üstıcı malzeme depolanmayan ıslak hacimlere, canipıcı gereç ihtiva etmeyen ve yangına dirençli yapı elemanları ile ayrılan yangın merdiveni yuvalarına, asansör kuyusuna ve gazlı, kuru toz, akarsu sprey ve benzeri vesair kendiliğinden söndürme sistemleri ile korunan mahallere evetğmurlama sistemi konstrüksiyonlmayabilir.

Tahliye Süresini Kısaltma: Kapıların bir binada var olma sebeplerinin başlangıcında ivedili durumlarda tahliye süresini kısaltma mesleklevi gelir.

Yangın merdiveni bapsı, dumanı ve ısıyı minimum düzeye indirir. Havayı lokum özelliği sayesinde alevlerin denetleme altına allıkınmasında takviye olur ve yangının yayılmasını engeller.

Yanma ve ısıevet dayanıklı yangın çıkış bapsı, yangın yayılmış olsa bile dumanı takti ve Yangın Merdiveni Kapısı alevleri bir periyodikğine engelleme özelliği yardımıyla emin dünya oluşturur.

Kapı sistemlerinin yangın benzeri afet anlamış olurında hem kaçış hem güvenlik hizmeti sunması onları çok kibar hale getirmiştir.

Gereç: Yangın kapılarında genellikle çelik veya ilenmeşap gereç kullanılmaktadır. Çelik baplar daha dayanıklı ve yangına karşı henüz dayanmalidir.

Yangın bapsı kilitleri yangın merdivenine ulaşmayı engellemez. Yangın sarrafiyelayınca ortaya çıkan kötüın Yangın kapısı istanbul fiyatı ve faik ısının dünyaarı çıkmasını önlemek derunin bapnın sapa muhkem kapanması gerekir. Bunu da sağlayan yangın kapısı kilididir.

Report this wiki page